Trött efter balen...

Hej!
OMG, jag är jättetrött nu efter balen!!! hade skit roligt men ändå väldigt trött;) jag fick savera varmrätten och efterrätten!:) och så klart fick vi ta ut disken:P haha men det var inga problem;) vi fick äta middag medans dom andra på balen gjorde något i matsalen:) jag åt oxfilé och potatisar och det var skit gott!!:D haha men nu är jag rätt så trött så jag måste göra i ordning mig nu!!!;/ men vi hörs imorn;D

Till Lida!!!:)

Hej!!
Ny duschad!!!Idag ska jag till Lida med alla åttor och det kommer bli roligt hoppas jag!;) senare idag ska jag och några andra tjejer vara servetriser på 9ornas bal!!:) kommer bli fett roligt;) idag är det två dagar tills jag slutar skolan!!! yuippie!!!!! längtar tills dess:D asså vi slutar då den 13 Juni:)
Sen den 16 Juni ska jag på ridläger!!!:D det kommer bli as kul men innan dess den 15 Juni fyller min mamma år!!!:")
men nu måste jag göra i ordning mig så vi ses senare;)

chillar:)

Hej:)
Srry för att inte ha bloggat!:'( asså jag har bara inte orkat men jag vill ändå:)
Just nu är jag inne på min instagram och har roligt typ;) det är en app som är skit bra och rolig:)! jóm ni undrar vad jag heter så heter jag @sussii96 och så har jag en annan som heter @luv569 :)
Igår var jag på långsjön med jojo och sen kom våra andra vänner:D vi hade skit roligt! vi spelade vollyboll och fotboll, och sen badade dom men jag och johanna badade inte för att vi inte hade mde oss badkläder och för att det var SKIT klallt!:P
Sen åkte vi hem, när jag kom hem åt jag tacos:) mums!!
Efter det var jag med mina grannar och hade roligt! på kvällen tittade vi på "Karate kid" med Jaden Smith och Jackie Chan! skit bra film!!
Just nu läser jag på en site som heter " www.girls1st.se " som är skit bra;) det handlar om tonåren och allt möjligt om tjejens tonår;) man får tips och jaa... ni får läsa;)

Jag är 15 år och fyller år i September :) Jag har bott i USA i 2 år! :) Det var skit roligt! Jag bodde då i Minnesota.. ville hellre bo i Florida elr California men jag hade skit roligt i den staten!! :) från 2008 till 2010 :)
På min fritid brukar jag rida,lyssna på MUSIK, älskar att ta fotton och älskar att vara med mina vänner!! dom betyder allt!<3 Jag lovar att lägga upp bilder!!

Hoppas att ni gillar min blogg och ha ALLTID en TREVLIG dag!<3

RSS 2.0