Spanien!

Hejsan!!
Jag har nu varit i Spanien i 2 dagar. Det är roligt här!! Sorry att jag inte har kunnat blogga men jag har inte haft internet så det är därför;) men vi har inte gjort så mycket här. Men jag köpte faktiskt nya skor igår som är as coola;) lägger upp dom när jag kommer hem från spanien. Imorn ska jag shoppa!!!!:D yuppie!! undrar vad jag ska köpa??;/ men vi ses sen;D
Tjao!:)

Sova!!!

Nu ska jag gå och såva! men måste gå upp kl 3:30!!!!:( hoppas att ni kommer att få sova skönt;)!!! godnatt och vi hörs imorn om jag har internett på flyplatsen;? annars får vi ta det när jag kommer till Spanien;)
bye!!:)

Filmer

Tjena;)
Nu tittar jag på en film som heter "Julfritt" och den är rätt så bra men inte jätte;0 jaha vet inte vad jag mer kan säga....... ner skämtar men pratar mer senare;)

Sims 3 husdjur!

Hejsan igen!
Just nu håller jag och min kompis på att göra ett Sims hus elr rättare sagt vendela, heheh. Jag håller på att att blogga som ni ser och så spelar jag lite på min ipod. Vendela är typ bäst på att göra hus!!;) snart ska jag äta lite lunch och sen ska jag börja packa för imorn:( det kommer att bli jätteroligt!;)
Den 5/1 ska jag på nån sport sak med gården!!:) det kommer att bli roligt hoppas jag. Man får typ pröva på saker inom sport;)
Ni måste gå till gården!! Det är skit roligt. Det är öppet från tis-fre och det börjar kl 18-30 till 21:30 förutom på fredagar. Fredagar brukar det öppna kl 14:00 till 17:00 och sen 18:30 till 22:30. Skit roligt!!!:D man träffar nya vänner och det har jag gjort men måste gå nu!:)
Tjao!!

Mina presenter

Första bilden är på min nya smyck ställning. Jag blev jätteglad för den!!!;) och sen den andra bilden är på två nya saker, och det är Christina argulera parfym och en hårspray!;) tack igen familjen!:D

365 dagar kvar till nästa jul;)

Hejsan!:)
Om ett år är det julafton igen;) men det årkar vi inte nu. Vi vill vell ha sommar nu!!? Jag vill!!! Hehehe:P hoppas att ni alla hade en jättebra julafton?:)!
Imorn ska jag till spanien!!! Yuppie:)!
Omg flyget går kl 7 och vi ska vara där kl 5 och det betyder att jag måste gå upp halv 4 typ!!!!!:0 orkar inte med det!!!! Men jac längtar att få komma till Spanien iaf!:D vi åker på en måndag och kommer hem på en måndag typ;? Måste äta frukost nu, syns;)

Filmen

Så nu har jag sett klart filmen och den var riktigt sorglig:( började nästan gråta! Det handlade om ett krig för länge sedan då en broder och en lilla syster lever tillsammans utan deras familj och den var sorglig. Den är bättre om man ser den istället om man pratar om filmen. Om ni undrar vad den heter så heter den "Grave of the fireflies". Den
är japansk bara så ni vet;) men nu måste jag dra! Fortsatt trevlig JUL allihop!;)<3
ses imorn!:D

Julmys:)

Hej igen!
Nu tittar jag, mamma och min syrra på en film som min syrra fick. Den är rätt så bra men lite sorglig:( det har varit en bra jul i år men inte den bästa! Men dom bästa presenterna iaf;)
Min nya ögonskugga:)

Julklappar!;)

Jag!

24/12/11

Julafton!!

Yuppie, äntligen julafton som alla har väntat på!!! I min julstrumpa idag så fick jag en hårspray, hårsnodd och en lien tomte! Men jag kommer få mer i kväll;) snart ska jag till farmor och farfar. Det kommer att bli roligt hoppas jag. Men det är en sak som inte är bra :( jag är FÖRSKYLD!!!:( det är jättetråkigt:( hoppas att alla ni mår bra;)<3
Jag tror att jag kommer få... Sims3 husdjur, Christina argulera parfym, ett wii spel, en ler klump, en sak som man kan hänga upp smycken osv..;) jag lägger upp bilder senare;)

JUL!!!

Hejsan! Sorry att jag inte har bloggat så mycket!:( Men imorn är det JUL!! Det kommer att bli så himla roligt! ;D Imorn ska jag till farmor ocg farfar först och träffa kusiner. Vi ska äta lunch och öppna lite presenter! sen ska vi åka hem och öppna mera presenter!!!:) Yuppie:) Jag tror att jag kommer att få Sims3 husdjur!:) Måste gå nu syns!:)

Mig!:)

Hehe lite trött;/

Jullov!!!

Nu har jag kommit hem från skolan!! Jag pratade med mina vänner efter skolan. Det var roligt!:) vi alla fick betyg och jag blev inte glad:( men det var några saker som var bra;)
Nu är det entligen JULLOV!!! Yuppie!!!!!!!
På jullovet ska jag åka till spanien! Det kommer att bli jätteroligt! Jag kommer att lägga upp många bilder på den resan:)

Hej!

Srry glömde säga god natt igår! Men nu är det en ny dag och det är SKOLAVSLUTNING!!! Yuppie!!! Vi ska gå tippsrunda idag! Paratar senare!!!

Julklapp

Mammas julklapp!:)

Lång dag!

Hej!
Nu är jag på gården. Jag och Johanna har varit på skärholmen och tittat på julklappar. Det var roligt, men jobbigt. Vi fick gå mycket det var därför!:) jag köpte en massage grej till mamma för vi letade typ 4-ever för att hitta det som mamma skulle ha!!!! Men jag kom då på den där saken;) skriver mer ikväll!!!:)
ses!

Lektion!

Asså fy vad jag hatar SO!!!! det är det tråkigaste som finns!! ses!:)

My outfit:)

Byxor: cubus
Tröja: H&M

Good morning!

Hej, nu är jag vaken:) vad skönt det var att sova till 8:30! Nu är jag klar, ska bara äta lite sen går jag till skolan:) ses sen!:D

Ses imorn

God natt, vi får höras imorn om vad som har hänt;) bye!:)

Jag:)

sitter på terassen:)det var 2011!Våren 2011!

Ny blogg!:D

Hej alla läsare!
Jag har just gjort en ny blogg. Srry att den ser ful ut men jag ska fixa den med en vän;) jag vet typ inget än, men ska lära mig så snabbt som möjligt!:)
Jag börjar 9:50 imorn!!!!!!:D yuppie! vet faktiskt inte vrf?:O men nu är det bara 2 dagar kvar!;)

Välkommen till min nya blogg!

Jag är 15 år och fyller år i September :) Jag har bott i USA i 2 år! :) Det var skit roligt! Jag bodde då i Minnesota.. ville hellre bo i Florida elr California men jag hade skit roligt i den staten!! :) från 2008 till 2010 :)
På min fritid brukar jag rida,lyssna på MUSIK, älskar att ta fotton och älskar att vara med mina vänner!! dom betyder allt!<3 Jag lovar att lägga upp bilder!!

Hoppas att ni gillar min blogg och ha ALLTID en TREVLIG dag!<3

RSS 2.0